Xəbərlər və tədbirlər

• UGS ( University Global Scholars) proqramının qurucusu və rəhbəri , hazırda SIMCC-də universitetlərə qəbul və təqaüd proqramının direktoru vəzifəsində çalışan Dr.Lee-Ann Laffey Zirvə liseyinin qonağı oldu. 9,10 və 11-ci sinif şagirdlərinə seminar verərək öz təcrübələrini bölüşdü.

• 2024-07-06
    UGS proqramının nümayəndələri dünyanın ən qabaqcıl universitetlərinə qəbul prosesində şagirdlərə rəhbərlik edir , onlara bu yolda istiqamətlər verir , akademik yazı bacarıqlarını hansı yollarla inkişaf etdirməli olduqları və ən əsası universitet və ixtisas seçimləri ilə bağlı müvafiq yollar göstərirlər.