ZİRVƏ LİSEYİ
Təhsildə Zirvə

Haqqımızda

Zirvə Liseyi 2014-cü ildə öz qapılarını şagirdlərin üzünə açıb. Məktəb Xırdalan şəhərində Ceyranbatan Su Anbarlarına yaxın eksklüziv istirahət və yaşayış kompleksi AAAF Parkın tərkibindəki  kampusda yerləşir. Bu gün Zirvə Liseyində 800 yüzdən çox şagird sərfəli qiymətlərlə keyfiyyətli təhsil alır.

Məktəbdə Azərbaycan, Rus və  ingilis dili üzrə tahsil verilir.  Azərbaycan və Rus bölmələrində  Azərbaycan Milli Kurikulumunu  İngilis bölmesinde ise Kembric Beynəlxalq Kurikulumutədris edilir və milli dəyərlərə ciddi şəkildə riayət edilir.

Zirvə Liseyi 2020-ci ildən etibarən bütün növ Kembric İmtahanlarının keçirildiyi tam sertifikatlı Kembric Universitetinin Mətbuat və Qiymətləndirmə İmtahan və Hazırlıq mərkəzidir.

Starters

Movers

Flyers

KET

PET

FCE

TKT

Tədris dili Azərbaycan, rus və ya ingilis dillərində olan tələbələrə Azərbaycan, rus və beynəlxalq (ingilis) dilləri təklif olunur.

Xarici dillərə xüsusilə ingilis, rus və alman dillərinə böyük diqqət yetirilir. Azərbaycan dili dövlət qaydalarına əsasən tədris olunur.

Zirvə Liseyi yerli və əcnəbi tələbələrə xidmət göstərən birgə təhsilli, orta gün məktəbidir.

Zirvə Liseyi Azərbaycan Respublikası Elm Təhsili Nazirliyi tərəfindən lisenziyaya malikdir.

Zirvə Liseyi Xırdalanda eksklüziv istirahət və yaşayış kompleksi olan AAAF Parkıda  inşa edilmişdir. Xüsusi dizaynlı məktəb binası geniş kampusda yerləşir. Obyektlərə elm və kompüter laboratoriyaları, idman və mədəniyyət mərkəzləri və yaxşı dizayn edilmiş siniflər daxildir

Məktəb interaktiv lövhələr və elektron tədris resursları ilə təmin olunub.

Bütün məktəb binaları 3 mərtəbəli sifarişlə tikilib, kondisioner, müəllim otaqları və geniş dəhlizlərlə təchiz olunub.

Məktəbdə məktəb ictimaiyyətinin istifadəsinə veriləcək yeməkxana və kantin var. Zirvə liseyinin yeməkxanası öz mətbəxi ilə təchiz olunub və şagird və işçi heyətinə həm isti, həm də soyuq yeməklər təklif edir.

Kitabxana tələbələrə müxtəlif dillərdə geniş çeşiddə kitablar təklif edir.

Məktəbdə kimya, biologiya və fizika fənləri üzrə müasir və yaxşı təchiz olunmuş üç elmi laboratoriya var.

Kampusda yaxşı təchiz olunmuş konfrans zalı, musiqi və dram otaqları mövcuddur.

Bütün kampus növbətçi müəllimlər və təhlükəsizlik işçiləri ilə birlikdə məktəb boyu Təhlükəsizlik Kameraları olan tələbələr üçün təhlükəsiz yerdir.

Məktəb avtobusu xidmətləri mikroavtobus parkı tərəfindən təmin edilir.

Məktəbdə ixtisaslı həkim var.

Qəbul

Zirve Litseyi Azerbaycan Rus və İngilis Bölmelerıne 2023.24 tədris ili üçün məktəbəqədər təhsil səviyyəsindən 11.ci sinfə qədər olan sagirdlərin ərizələrini qəbul edir.

Qəbul qaydalari

Potensial sagirdlər dil  və riyaziyyatin əsas mövzulari üzrə yoxlama testindən keçirilirlər. Bu testlər sagirdlərin hər bir fənn üzrə nəzərdə tutulmus minimal standarta uygun olub-olmadiqlarini müəyyən etməyə kömək edir. Bundan sonra məktəb yerləsdirmə üzrə yekun qərarini verir. Şagirtlər UTİS sistemində qəydiattan keçmelidir.

Qabaqcıl Təhsil Ocağı

Məzunlarımızın Söylədikləri

• Mən Zirvə liseyindən məzun olmuşam. 5 illik təhsilimi Zirvə liseyinin peşəkar müəllimlərinin köməyi ilə başa vurmuşam. Və məzun adını qazanaraq ADA universitetinə daxil olmuşam. Yüksək təhsilə görə başda Xəzər Babayev olmaqla bütün dəyərli müəllimlərə dərin təşəkkürümü bildirirəm

Əlizamin Cəlilov, ADA Universiteti
  • Şagirdlərə qarşı müəllimlər çox anlayışlı, xoş və mehriban rəftar edir. Mən liseyde təhsil aldıgım müddətcə mənə hər zaman yaxşı münasibət olub.Hər bir müəllimlərimə dərin təşəkkürümü bildirirəm.

Sara Məmmədova, Ankara Universiteti
  • Dərsler digər təhsil müəsisələrinə nisbətən çox daha keyfiyyətlidir. Azərbaycandakı ən keyfiyyətli müəllim kollektivlərindən birinə sahib olması buna səbəbdir.

Sərraf Baxışılı, Azərbaycan Neft və Sənaye Üniversiteti